Cittec

Treballem en solucions integrals per garantir la qualitat, seguretat i tranquil·litat dels nostres clients.

 

Informació de contacte

C/ Rubio i Ors 16 baixos
MANRESA-08240 (BCN)
info@cittec.cat
Tel. 93 164 04 40

Segueix-nos

Trunk IP

Un servei complet i fiable per complementar la teva pròpia centraleta.

¿Què és la Veu IP?

Les sigles VoIP o Veu IP responen a les paraules Veu sobre Protocol d’Internet. La Veu IP és un grup de recursos que permeten que el senyal de veu viatgi a través d’Internet de forma digital, en lloc d’enviar-la de forma analògica com és en el cas de la telefonia convencional.

Trunk IP, una troncal de telefonia per cobrir les necessitats de la teva centraleta telefònica amb la màxima qualitat de trucades.

El servei Trunk IP ofereix una excel·lent qualitat de trucades, ja que incorpora l’aplicació de les últimes tecnologies SIP i còdecs d’àudio del mercat. A més a més amb tarifes escalables i molt competitives, que permeten adaptar la teva factura a les necessitats reals de cada moment.

Tot això, sense oblidar un dels aspectes més importants, el servei de CITTEC ofereix múltiples mecanismes per garantir la seguretat i integritat de les comunicacions de l’empresa a través de seus centraletes telefòniques.

Seguretat i privacitat

Incorporació de múltiples nivells de seguretat per garantir les comunicacions:

  • Utilització de protocols xifrats
  • Restriccions de generació de trucades per IP
  • Restriccions geogràfiques

Qualitat i fiabilitat

Qualitat de servei garantitzada amb l’aplicació de QoS. Realitzem instal·lacions amb separació física o lògica de les connexions de dades / telefonia, prioritzant el tràfic de VoIP i reservant ample de banda.

Estalvi i Flexibilitat

Adaptem la tarifa a les necessitats reals de la teva empresa. Disposem de tarifes planes adaptables als destins de trucades del teu negoci, augmentant o disminuint segons les necessitats de cada moment.

Suport tècnic

Des de CITTEC prioritzem l’atenció tècnica disposant d’un servei d’atenció al client professional 24×7. Assessorament i suport personalitzat segons les necessitats del teu negoci.

La teva centraleta telefònica sense límits

¿Què és una vPBX?

És una Centraleta Virtual IP, un Sistema Telefònic Avançat mitjançant el qual pots disposar a la teva empresa de tantes extensions com vulguis, fixes o mòbils, en la mateixa ubicació o fins i tot en diferents ubicacions o països (per exemple, si tens diverses delegacions o gent treballant des del seu domicili), sense necessitat de fer un desemborsament econòmic important per comprar una Centraleta Física.stius etc…). Una solució que et permetrà gestionar la telefonia de la teva empresa sense límits ni preocupacions.

Crea, modifica i adapta la teva centraleta telefònica segons les necessitats reals del teu negoci, sense llicències ni gestions administratives.

Amb la centraleta virtual de CITTEC la teva empresa disposarà d’un servei de comunicacions complet i personalitzat. Amb el servei vPBX podràs crear tantes extensions com requereixis, en una mateixa ubicació o en diferents ubicacions i països, sempre amb la màxima qualitat i sense limitació de canals de veu. Només necessites una connexió a Internet.

A més a més, posem a la vostra disposició un panell web de la pròpia centraleta que us permetrà autogestionar en qualsevol moment, amb només un clic, totes les funcionalitats del vostre servei ( polítiques de trucades, desviaments, locucions, festius etc…). Una solució que et permetrà gestionar la telefonia de la teva empresa sense límits ni preocupacions.

Amb una solució 100% personalitzada que creix al ritme del teu negoci

Seguretat i privacitat

Incorporació de múltiples nivells de seguretat per garantir les comunicacions:

  • Utilització de protocols xifrats
  • Restriccions de generació de trucades per IP
  • Restriccions geogràfiques

Qualitat i fiabilitat

Qualitat de servei garantida amb l’aplicació de QoS. Realitzem instal·lacions amb separació física o lògica de les connexions de dades / telefonia, prioritzant el tràfic de VoIP i reservant ample de banda.

Estalvi i Flexibilitat

Adaptem la tarifa a les necessitats reals de la teva empresa. Disposem de tarifes planes adaptables als destins de trucades del teu negoci, augmentant o disminuint segons les necessitats de cada moment.

Suport i atenció técnica

Des de CITTEC prioritzem l’atenció tècnica disposant d’un servei d’atenció al client professional 24×7. Oferim assessorament i suport personalitzat segons les necessitats del teu negoci.

Accesibilitat i simplicitat

El servei de vPBX de CITTEC disposa d’un panell de gestió des d’on l’usuari pot personalitzar la configuració de la seva centraleta en temps real. Tota la gestió és fàcil i intuïtiva, amb una petita formació inicial el responsable de la mateixa empresa pot autogestionar el seu servei amb un “click”.

Innovació i funcionalitats avançades

Solució en desenvolupament permanent, apliquem les últimes innovacions tecnològiques del sector per mantenir la competitivitat i funcionalitat de l’eina. Disposaràs de funcionalitats avançades per la teva empresa, adaptables en qualsevol moment i amb una ràpida implementació.

Telefonia mòbil

La solució mòbil per empreses

A CITTEC sabem que un mòbil corporatiu no s’utilitza igual que un mòbil particular, és gairebé una oficina portàtil. Per això oferim un servei amb més suport, fiabilitat i seguretat.