Cittec

Treballem en solucions integrals per garantir la qualitat, seguretat i tranquil·litat dels nostres clients.

 

Informació de contacte

C/ Rubio i Ors 16 baixos
MANRESA-08240 (BCN)
info@cittec.cat
Tel. 93 164 04 40

Segueix-nos

El teu servidor fet a mida.

Aconsegueix un Servidor Dedicat de qualitat i comença a gaudir de recursos exclusius per al teu projecte:

més rendiment, més potència, més velocitat.

El teu Dedicat amb transferència de dades adaptable a les necessitats de la teva empresa i allotjat en un CPD amb els últims avenços en seguretat i connectivitat.

Oferim servidors d’alta qualitat amb maquinària de marques reconegudes internacionalment. Disponibles opcions amb SSD.

Diverses opcions disponibles: Linux, Unix i totes les versions de Windows Server, a més a més, possibilitat de virtualització.

Utilitza el llenguatge de programació i les Bases de Dades que necessitis. Podràs crear i administrar plantilles per desplegar apps instal·lables.

Assignació de IP’s nacionals acompanyat amb el millor suport 24/7.

Servidors Virtuals / VPS

El teu servidor a mida amb el millor suport.

Gaudeix d’una solució avançada per cobrir les teves necessitats. Allotjat sobre la nostra infraestructura, volem apropar, a costos competitius, aquesta tecnologia a el món de les Pimes.

El teu servidor VPS inclou:

Plataformes natives per garantir la màxima estabilitat del SO

Connectivitat adaptable a les teves necessitats. Disposa de connexions redundades amb proveïdors independents.

Personalitza la memòria, els vCPUs, la grandària o el tipus de disc del teu VPS. Configura-ho com vulguis!

Assignació de IP’s nacionals i el millor suport 24/7

Dominis

Guanya visibilitat i potencia la teva marca a la xarxa.

Realitzem el trasllat del teu actual domini i si no en tens, en registrem un de nou!

El teu domini inclou:

Gestiona tots els teus serveis des d'una aplicació única i completa.

Registra DNS sota el teu domini.

Automatitza les accions de registre, renovació, trasllat i configuració de dominis.

Redireccionaments web il·limitats, creació de certificats, creació de subdominis...Gestiona les teves necessitats des del panell d’administració.

Hosting

Necessites allotjar el teu web i servidor de correu?

T’oferim la possibilitat d’escalar el teu pla de hosting segons les necessitats del teu negoci.

El teu hosting inclou:

Gestiona tots els teus serveis des d'una aplicació única i completa.

Afegeix recursos quan ho necessitis, migrar a un pla superior sense esperes i de manera dinàmica. El teu hosting evoluciona amb tu.

Protegeix les comunicacions entre les teves visites i el teu web. Let's Encrypt gratis!

Aplicacions per instal·lar amb un clic!

Interfície flexible i intuïtiva per rebre, enviar i gestionar tots els teus comptes de correu. Prova'l!

Creació i gestió de serveis addicionals: base de dades, FTP, Antispam ...Gestiona les teves necessitats des del panell d’administració.

Emmagatzematge

Emmagatzema els teus fitxers, documents o imatges i accedeix a elles en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Mantingues els teus fitxers centralitzats, amb tot l'espai en disc que vulguis i transferència de dades il·limitada.

T’ajudem a externalitzar les teves aplicacions en funció de les teves necessitats presents i futures amb serveis escalables. Allotgem solucions de FTP, bases de dades, CRM, ERPs, còpies de seguretat …

Per a això, et proposem múltiples possibilitats, des d’utilitzar servidors compartits, dedicats, o si ho prefereixes, allotjar la teva pròpia plataforma tecnològica en un dels nostres bastidors al Data Center.

Copies de seguretat en remot

No arrisquis les teves dades, guarda una còpia a un lloc segur.

Realitzem backups automàticament. Davant de qualsevol risc: un incendi, un desastre natural, un robatori, l’atac de hackers o virus, el trencament d’equips … disposarem d’una còpia de tota la informació del teu disc dur.

La pèrdua de dades és un dels pitjors problemes per a qualsevol empresa. No només per la informació que no es podrà recuperar, també pel temps que caldrà per tornar a introduir tota la comptabilitat, documents de vendes, producció…

La millor manera d’evitar-ho és vetllar activament per la seguretat de l’emmagatzematge de les dades de manera diària. Conservant la informació (o com a mínim una còpia actualitzada), en un lloc dissenyat exclusivament per preservar-la amb totes les garanties de confidencialitat, seguretat i disponibilitat.

CITTEC t’ofereix dues possibilitats de servei de backup al núvol, segons les necessitats i capacitats tècniques de la seva empresa.

 

Backup al núvol no administrat:
El client té accés al seu espai, i es fa càrrec de com realitza les seves còpies de seguretat i de la gestió de la informació que hi guarda.

 

Backup al núvol administrat:
El client no s’ha de preocupar de res, CITTEC prepara tota la configuració, i vetlla per tal que les còpies es facin correctament.

  • S’instal·la el software de còpies de seguretat al servidor
  • El software genera els fitxers de backup segons les característiques de servei establertes i les encripta en local.
  • Es realitza la transferència del arxiu encriptat al allotjament de CITTEC.
  • En el moment que el client requereixi la còpia de seguretat es recupera la còpia i s’envia al servidor del client
  • Un cop la còpia ja es troba al equip final es desencripta la informació

Allotjament d’equips / Coubicació

Protegeix els teus servidors amb un allotjament en un centre de dades de primer nivell, amb totes les garanties i certificacions.

Porta els teus servidors físics al nostre CPD. Disposem de solucions preparades per utilitzar les ubicacions de bastidor que requereixis. Gaudeix de la xarxa més fiable i amb les millors prestacions, connectivitat BGP amb acords de peering amb els principals operadors i connexió a 1Gbps / 10Gbps.

El teu servei de coubicació inclou:

La connectivitat i el subministrament d’energia és un dels nostres punts forts. Màximes prestacions, redundància i mínimes latències perquè gaudeixis de la màxima velocitat en tot moment.

Confia la teva infraestructura tècnica en les millors mans. Els nostres tècnics de sistemes i xarxa estan a la teva disposició en cas que els necessitis. També podem encarregar-nos de la col·locació i instal·lació del teu maquinari en el bastidor.

Garantim la seguretat i vigilància 24x365 amb serveis de seguretat gestionada i tècnics especialitzats. Els accessos són restringits i controlats en tot moment. Tots els bastidors estan equipats amb sistemes de detecció i extinció automàtica d’incendis, així com sistemes de detecció d’aigua.

Supervisió i manteniment d’equips en un entorn climatitzat per garantir la màxima eficiència de la electrònica. Data Center dissenyat amb criteris d’eficiència energètica que permeten reduir costos en concepte d’electricitat.