Cittec

Treballem en solucions integrals per garantir la qualitat, seguretat i tranquil·litat dels nostres clients.

 

Informació de contacte

C/ Rubio i Ors 16 baixos
MANRESA-08240 (BCN)
info@cittec.cat
Tel. 93 164 04 40

Segueix-nos

cittec

US PARLEM DE CITTEC, US PARLEM DE NOSALTRES

US PARLEM DE NOSALTRES: QUI SOM I QUÈ FEM A CITTEC

cittec

Us parlem de nosaltres, volem presentar-nos una mica millor perquè tingueu més informació sobre qui som i a què ens dediquem a Cittec. La finalitat d’aquest blog és posar-vos al corrent de com funcionen els nostres serveis i de les actualitats de telecomunicacions i tecnologies. 

Comencem! Sabeu d’on venen les sigles de CITTEC, S.L? Les sigles són una abreviatura del nom complert de l’empresa: Centre Integral de Telecomunicacions i Tecnologies de Catalunya, S.L. 

Som una societat constituïda al 2007 dedicada a la construcció de xarxes de telecomunicacions, l’explotació, gestió, comercialització, distribució i desenvolupament de tot tipus de serveis de l’àmbit de les telecomunicacions i les tecnologies. 

Estem especialitzats en assessoria i gestió de serveis de telecomunicacions. Dissenyant i implementant solucions personalitzades a cada client. Ens centrem en escoltar les necessitats de cada empresa, innovem i desenvolupem les adaptacions precises i t’ajudem a aplicar-les vetllant per l’actualització tecnològica constant de cada un dels nostres clients. 

I qui fa tot això? CITTEC posa a l’abast dels seus clients un equip experimentat d’assessors tècnics per oferir les solucions amb una infraestructura independent sense dependència de tercers operadors.

A CITTEC TREBALLEM EN SOLUCIONS INTEGRALS PER GARANTIR LA QUALITAT, SEGURETAT I TRANQUIL·LITAT DELS NOSTRES CLIENTS

Però, sabeu que CITTEC també disposa d’una marca comercial a nivell residencial que es diu Soom Fibra? 

Si busques serveis a nivell residencial ens pots conèixer més, consultant la nostra pàgina web: www.soomfibra.cat

QUINS VALORS DEFINEIXEN A CITTEC ?

Som pròxims i transparents, ens agrada estar pendent de cada una de les empreses que forma part de CITTEC, per aquest motiu, disposem d’un servei d’atenció al client de màxima qualitat. 

No oferim un servei estàndard, dissenyem solucions a mida per cada necessitat. Nosaltres som conscients de que totes les empreses son diferents i de que cadascuna te les seves necessitats, per això innovem, produïm i som flexibles amb els serveis que oferim, per garantir la màxima seguretat i fiabilitat.

QUINS SERVEIS POSEM A LA TEVA DISPOSICIÓ?

Posem a la disposició de tota empresa, un catàleg de serveis pensant en la optimització i facilitat. Volem oferir un servei de connectivitat de màxima velocitat, conjuntament amb telefonia, serveis cloud computing i solucions multiplataforma. 

Aquest ampli catàleg ajuda a les empreses a disposar de tots els serveis en una única factura i gestionar-los des del seu panell de clients o realitzant una trucada a algun dels nostres assessors. 

Vols conèixer el nostre catàleg de serveis? Aquí els tens!

CONNECTIVITAT

Disposem de servei de fibra òptica, radioenllaç i xarxes privades. 

Segons el tipus de necessitats i característiques que tingui l’empresa/negoci, es proposa la millor solució de connectivitat perquè tingui una connexió a internet d’alta velocitat

TELEFONIA

Els serveis de telefonia que posem a l’abast dels nostres clients es basen en telefonia fixe, telefonia mòbil i centraletes telefòniques. 

Aquest últim servei de telefonia es configura i personalitza per a cada empresa amb les seves necessitats: extensions, telèfons, videoporter…

CLOUD COMPUTING

SOLUCIONS MULTIPLATAFORMA

Quins serveis de solucions multiplataforma pots escollir a CITTEC?

  • Solucions IoT
  • Gestió de la LAN: Comporta la gestió de Firewall i seguretat, infraestructura de la xarxa, xarxes Wi-Fi i implementacions IPv6
  • Plataforma d’enviament d’SMS

Amb les diferents entrades al nostre blog, us parlarem de cadascún dels serveis que oferim i les seves característiques. Volem donar-vos a conèixer amb més amplitud tots els serveis que oferim perquè, alhora d’escollir no quedi cap dubte. 

 

Esperem que amb aquesta entrada ens hagueu pogut conèixer una mica més, sapigueu qui som i a què ens dediquem. I explicar-vos també, que disposem d’una marca comercial a nivell residencial, Soom Fibra. 

Ens veiem en la pròxima entrada!

Fins aviat!

#nimàquinesnioperadors #personesalteuservei

Post a Comment