Cittec

Treballem en solucions integrals per garantir la qualitat, seguretat i tranquil·litat dels nostres clients.

 

Informació de contacte

C/ Rubio i Ors 16 baixos
MANRESA-08240 (BCN)
info@cittec.cat
Tel. 93 164 04 40

Segueix-nos

Qui som

CITTEC som una societat constituïda al 2007 dedicada a la construcció de xarxes de telecomunicacions; l’explotació, gestió, comercialització, distribució i desenvolupament de tot tipus de serveis de telecomunicacions, estant per això inscrita al Registre d’Operadors de xarxes i serveis de comunicacions electròniques de la CNMC.

Estem especialitzats en assessoria i gestió de serveis de telecomunicacions. Dissenyant i implementant solucions personalitzades a cada client. Per això a CITTEC no venem un servei estàndard, oferim un servei integral i ens fem càrrec de tot: t’escoltem, entenem les necessitats de la teva empresa, innovem i desenvolupem les teves adaptacions, t’ajudem a aplicar-les i vetllem per l’actualització tecnològica constant.

Posem al teu abast un equip experimentat d’assessors i tècnics per oferir-te les millors solucions amb una infraestructura independent sense dependències de tercers operadors.

Treballem en solucions integrals per garantir la qualitat, seguretat i tranquil·litat dels nostres clients.

Ni màquines ni operadors…Persones al teu servei

Operador empresarial 100% català. Infraestructura i servei tècnic propi per oferir un servei i atenció al client de qualitat.

Apliquem protocols segurs en les teves comunicacions tant de dades com de veu per tal de mantenir la privacitat i seguretat de la teva empresa.

Optimitzem els productes i serveis disponibles per treure el màxim rendiment a les teves comunicacions.

Treballem i apliquem les últimes tecnologies de telecomunicacions per oferir un servei actual, funcional i d’altes prestacions.

Mantenim un contacte personal en tot moment explicant amb detall les característiques, situacions, escenaris i actuacions a realitzar.

Dissenyem una solució a mida de les necessitats de cada empresa amb serveis escalables i adaptables segons l'evolució d’aquestes necessitats.

Contacta amb nosaltres